Musthaves om mee te nemen op vakantie

Het vakantieseizoen is begonnen! Woohoo! Heb jij je vakantie al geboekt en ben je al aan het aftellen? Voordat het zover is heb je natuurlijk nog een paklijst wat er allemaal mee moet op vakantie en om je het iets gemakkelijker te maken heb ik ook een top 3 met onmisbare producten voor je gemaakt. 

1. Zonnebrand

De all time nummer 1 musthave op je paklijst is natuurlijk zonnebrand / tanning oil. Zonder deze fijne producten verbrand je gigantisch en dat is iets wat we liever niet willen, toch?! Met een zonnebrand of tanning oil bescherm je je huid tegen de zonnestralen maar tegelijkertijd bouw je een heerlijk kleurtje op. We hebben een ruime keuze aan producten en voor iedereen zit er een geschikt product tussen. 

Ook handig! Veel SPF producten komen nu in mini formaat zodat je deze overal makkelijk mee naartoe kan nemen! 

 

2. Travel setjes & Travel cases

Onmisbaar om al je spullen mee te nemen, handige travel setjes en cases! Met de super leuke travel setjes van Kitsch neem jij stijlvol je producten mee op vakantie én hoef je geen grote verpakkingen mee te nemen. Dat scheelt weer ruimte en gewicht in je koffer ;-) 

Daarnaast is een fijne travel case natuurlijk ook onmisbaar, zo kan je je kwasten en make-up overal mee naartoe te nemen zonder dat ze kapot gaan. Ideaal! Bekijk ons ruime aanbod van travel cases hierrrr

3. Minis

Wanneer ik zelf op vakantie ga wil ik het liefst zoveel mogelijk mijn ''eigen'' verzorgingsproducten mee nemen maar dit zijn vaak grote verpakkingen en dat is dus ook meer gewicht in mijn koffer die ik liever besteed aan mijn kleren. Daarom ben ik fan van minis! Ik heb ze standaard in huis liggen zodat ik ze altijd snel kan inpakken zodra ik weg ga. Zo heb ik altijd mijn favoriete producten mee op vakantie zonder dat het veel plek in beslag neemt :-) 

Wil je ook graag minis mee nemen? Bekijk onze travel essentials pagina en sla je slag! 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter